titol_WEb

"La dona incompleta"

de David Plana

---Galeria de fotos---

Els nostres plantejaments a l´hora de escollir aquesta obra de teatre, eren, trobar una obra diferent. Una obra que portés personatges a l´extrem, que fes aflorar sentiments contradictoris,  que fes pensar al públic.  Després de fer comèdies com “Diner molt negre” o “El sopar dels idiotes” ens venia de gust fer una proposta més arriscada, més “negre”  amb personatges  foscos,  vorejant la bogeria… 

A "La dona incompleta", David Plana explora un gènere amb pocs precedents en el teatre: el fantàstic. Sense renunciar a l´humor, pren com a referents el cinema de David Lynch, Atom Egoyan o Alfred Hitchcock per crear una història morbosa i d´atmosfera inquietant. Com diu Toni Casares al pròleg de "La dona incompleta" és una capsa de sorpreses, una espècie de nina russa d´històries que s'insereixen l´una dins l'altra amb una solució de continuïtat i de dependència perfectes i que a la segona part exploten e un deliri oníric que omple de sentit tot allò que en un principi ens havia semblat intranscendent.  

Aquesta obra de teatre pot ferir la sensibilitat de l´espectador. 

         Sinopsi: Un col·leccionista d'històries-límit, fets insòlits i greus, de l'existència dels quals en queda només el testimoni mut d'algun objecte fetitx. I un xantatge… I, com a resultat d'aquest xantatge, una nova història: La d'un home que inventa històries per pagar un deute pendent i una dona que, volent-ho impedir, sense adonar-se'n l'està ajudant a sortir-se'n. El conjunt: una única història fascinant, enigmàtica, seductora i misteriosa que ens retorna el plaer de quan érem petits i algú ens esplicava històries. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repartiment 

Mafiós  Josep Canet

Directora  MartaCruz

Joan   Sergi Capdevila

Amic   Xavi Capdevila

Secretària  Ruth Cruz

Filla   Anna Segalés

Doctor   Francesc Auladell 
 

Fitxa Tècnica:        

     Muntatge: Deixalles 81

   

      Il.luminació:, Carla Pueyo

      So: Jaume Pueyo 

      Traspunts: Eva Miralda, Laura Ortega 

Tramoies: Climent Codina, Francesc Ventura

                      

       Direcció:  Rosa Figueras 

  

 

     CONDICIONS TÈCNIQUES 

  -Endoll monofàsic o trifàsic (220 V.) per a 20.000 Watts.

  - Escenari des de 7m de ample i 4.5m de fons.

  - L'equip de so cobreix les necessitats d'efectes sonors i      música d'ambient. Si cal microfonia pels actors s'ha de     contractar a part.

  -Cal un espai a la Sala a no més de 25 m de l'escenari per a     la taula de control de llum i so.

NOTA IMPORTANT

 

L´equip de llums que utilitzem en aquesta obra, es composa de 8 focos PC de 1000W, 8 rokets de 1000W i dos retalls de 1000W   i 6 panorames de 500W, regulats per una taula de control de llums de 12 canals i dues preseleccions., en cas de que el local no en disposi, els portem sense cap problema, només que si ja hi son ens estalviem de carregar-los.